Thursday, March 18, 2010

NICE PUZZLE - LOTS OF FUN:

agrasen

--------------------------------------------------------------------------------
Re: [GRMC85] Fw: [dpsclassof83] Fw: [iimb91] Lateral Thinking

--------------------------------------------------------------------------------
neeti mittal Thu, Mar 18, 2010 at 12:35 PM
To: GRMC85@yahoogroups.com
nice one , a little long but good one

Neeti Mittal

--- On Wed, 3/17/10, sandeep sharma wrote:


From: sandeep sharma
Subject: [GRMC85] Fw: [dpsclassof83] Fw: [iimb91] Lateral Thinking
To: GRMC85@yahoogroups.com
Date: Wednesday, March 17, 2010, 7:37 PM






This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself.


Think like a wizard . . .






man
Q1. ---------
board

Ans. = man overboard





Okay, let's see if you've got the hang of it.








stand
Q2. ------------
i







Ans. = I understand









OK .. . .



Got the drift ?







Let's try a few now and see

how you fare ?






Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/





Ans. = reading between the lines











Q4. r
road
a
d










Ans. = cross road -->








Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.










Q5. cycle
cycle
cycle













Ans. = tricycle








Not easy to figure out ha!












0
Q6. ---------
M.D.
Ph.D.














Ans.. = two degrees below zero









C'mon give it a little thought! !










knee
Q7. ------------
light














Ans. = neon light



( knee - on - light )









U can prove u r smart by getting this one.







ground
Q8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet

















Ans. = six feet underground






-->


Oh no, not again ! !












Q9. he's X himself













Ans. = he's by himself









Now u messing up big time.










Q10. ecnalg













Ans. = backward glance








Not even close! !










Q11. death ..... life














Ans. = life after death








Okay last chance ............ ......



Q12. THINK














Ans. = think big ! !










And the last one is real fundoo - - -

Q13.

ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..










Ans. = long time no 'C' -->














--------------------------------------------------------------------------------
Your Mail works best with the New Yahoo Optimized IE8. Get it NOW!.




--------------------------------------------------------------------------------
The INTERNET now has a personality. YOURS! See your Yahoo! Homepage.
__._,_.___
Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
Visit Your Group
Switch to: Text-Only, Daily Digest • Unsubscribe • Terms of Use.


__,_._,___




--------------------------------------------------------------------------------

0 Comments:

Post a Comment

<< Home